Beşiktaş'ta çocuklara tatil etkinlikleri

• 31 Ocak 2022
Beşiktaş Belediyesi, yarıyıl tatilinde “Sömestir Çocuk Festivali” ve “Oyun Atölyeleri” düzenliyor.

Yarıyıl tatili için hem öğrencilere hem yetişkinlere yönelik etkinlik programı hazırlandı. Akatlar Kültür Merkezi’nde tiyatro gösterimlerinden planetaryuma, bilim ve resim atölyelerinden karikatür çizimine kadar birçok farklı etkinlik gerçekleştirilecek. 6-12 yaş arasındaki çocuklar atölye ve etkinliklerden ücretsiz yararlanacak. Çocuklar yarıyıl tatilinde hem eğlenecek hem de keyifli atölyelerle öğrenmeye devam edecek. Festival süresince düzenlenen tüm etkinlik ve atölyelerde maske ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edilecek.