Beylikdüzü'nde Anne ve Çocuk Merkezi açılacak

• 31 Ocak 2022
Beylikdüzü Belediyesi, Anne ve Çocuk Merkezi’nin temeli atıldı.

Kadınlar ve çocuklar için fırsat eşitliğini temel hizmet ilkesi olarak kabul eden Beylikdüzü Belediyesi, Anne ve Çocuk Merkezi’yle beş yeni kreşin temelini attı. Beylikdüzü’nde bir ilk olan ve toplamda 1.100 metrekare alana sahip Yakuplu Anne ve Çocuk Merkezi’nde anne-çocuk atölye ve aktivite salonu, eğitim-seminer alanı, sosyal danışmanlık birimi, çocuk parkı ve tematik bahçe yer alacak. İnşa edileceği alanın topografik yapısıyla uyumlu olarak iki katlı tasarlanan yapının üst katına üç derslikli kreş yapılacak. Merkezde kadınlar için farklı konularda eğitimler düzenlenecek. Kadınların sosyal ve ekonomik hayata katılması sağlanacak.