Beylikdüzü olumsuz havaya hazırdı

• 31 Ocak 2022
Beylikdüzü Belediyesi, İstanbul genelinde etkisini gösteren yoğun kar yağışının ardından kriz masası oluşturdu.

Beylikdüzü Belediyesi ekipleri, olumsuz hava koşullarının etkisini azaltmak için gece-gündüz demeden çalışmalarını sürdürdü. Karla mücadele kapsamında Beylikdüzü Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’nde kriz masası oluşturuldu. 70 araç ve 300 personelle tuzlama ve kar küreme çalışması yapıldı. Kar yağışının ve soğuğun etkili olmasıyla birlikte besleme çalışmalarını yoğunlaştıran Veteriner İşleri Müdürlüğü de sokak hayvanları için kapsamlı bir çalışma yürütüyor. Öte yandan, vatandaşların içini ısıtacak bir çalışmaya imza atan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, belirlenen noktalarda vatandaşlara sıcak çorba ve ekmek ikram ediyor.