Borçka Belediyesi'nden fotoğraf yarışması

• 31 Ocak 2022
Borçka Belediyesi, “Ulusal Fotoğraf Yarışması” düzenledi.

Ulusal Fotoğraf Yarışması’na katılan fotoğrafçılar yüzlerce fotoğraf çekti. Bu yıl ilk kez düzenlenen fotoğraf yarışmasına 500 fotoğraf gönderildi. Sekiz kişiden oluşan jüri, yedi saatlik toplantı sonrasında kararını verdi. Toplantıda birinci, ikinci ve üçüncü, 10 mansiyon ve 50 sergileme fotoğrafı belirlendi. Başkan Ercan Orhan, “Bu yıl ilkini düzenlediğimiz fotoğraf yarışmasına beklediğimizin üstünde bir katılım oldu. Düzenlediğimiz fotoğraf yarışmasına ulusal çapta 500 fotoğrafın gelmesi, ilçemizin tanıtımı, bilinirliği için bize umut ve cesaret verdi,” dedi. Birincilik ödülünü Zafer Güngüt “Borçka Mereta Yayla”, ikincilik ödülünü Aygül Öztürk “Bal Dede”, üçüncülük ödülünü Meral Yeşilçiçek “Yaylada Yaşam” fotoğrafıyla aldı.