Edremit'te çocuk tiyatrosu

• 31 Ocak 2022
Edremit Belediyesi, yarıyıl tatiline giren çocuklar için tiyatro gösterisi düzenledi.

“Sihirli Kente Yolculuk” adlı çocuk tiyatrosu, Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Tiyatro oyunu, yarıyıl tatiline giren çocuklara hediye edildi. Oyunun yönetmenliğini Tuğba Keskin yaptı. Öyküsü L. F. Baum’a ait olan oyun, çocuklar ve aileleri tarafından ilgiyle izlendi. Başkan Selman Hasan Arslan, “Çocukların sömestr tatilinde aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirmesi için onları tiyatroyla buluşturduk. Çocuklara armağan ettiğimiz, eğlenceli ve bir o kadar da eğitici olan oyunu sahneye koyan tiyatro sanatçılarına teşekkür ediyorum,” diye konuştu.