Edremit'te Halk Eğitim kursu sergisi açıldı

• 31 Ocak 2022
Edremit Belediyesi Halk Eğitim Merkezi bünyesinde çalışmalarını sürdüren “Keçe Aksesuarları Yapımı” kursunun dönem sonu sergisi Ayşe Sıdıka Erke Etnografya Müzesi’nde açıldı.

“Keçe Aksesuarları Yapımı” kursunda bir dönem boyunca üretilen ürünler sergileniyor. Kursun dönem sonu sergisi Ayşe Sıdıka Erke Etnografya Müzesi’nde açıldı. Sergi açılışına Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Edremit Belediye Başkan Vekili Metin Aktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Özbek, Edremit Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Duran katıldı. Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, usta öğreticileri ve kursiyerleri tebrik etti. Sergi 29 Ocak Cumartesi gününe kadar açık olacak.