Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası'na ödül

• 31 Ocak 2022
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, gösteri sanatları kategorisinde ödül aldı.

Baksı Kültür Sanat Vakfı tarafından Anadolu’nun ortak kimliğine katkıda bulunan üretimlere dikkat çekmek amacıyla düzenlenen Anadolu Ödülleri’nin kazananları açıklandı. Yarışmaya “Müzecilik”, “Süreli Etkinlikler”, “Gösteri Sanatları”, “Arkeoloji” ve “Restorasyon” kategorilerinde toplam 133 proje başvurdu. Türkiye’nin 35 ilinden adayların başvurduğu yarışmada finale kalan 25 projeden altısı Anadolu Ödülü’ne değer bulundu. Sivas, Hatay, Çanakkale ve Van’daki projelerin yanı sıra Eskişehir de iki ayrı kategoride ödül kazandı. Müzecilik kategorisinde Odunpazarı Modern Müze ödül kazanırken, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası da gösteri sanatları kategorisinde ödülün sahibi oldu.