Eskişehir'de sanat meslek eğitim kurs kayıtları açıldı

• 31 Ocak 2022
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, “Sanat Meslek Eğitim Kursları” için ikinci dönem kayıtları başladı.

ESMEK, yeni dönemde hem online hem de yüz yüze eğitime devam edecek. Kayıtların başladığı ESMEK’te vatandaşlık, meslek edindirme ve kişisel gelişim eğitimleri başta olmak üzere toplam 110’un üzerinde farklı branşta eğitim veriliyor. 24 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında kayıtlar devam edecek. Online kurslar için esmek.eskisehir.bel.tr web sitesi üzerinden, yüz yüze kurslar için merkeze giderek kayıt yaptırılabilecek. Ücretsiz kurslar hem merkezde hem de kırsal ilçelerde devam edecek.  Kurslar tamamlandığında kursiyerlere katılım belgesi de verilecek. 11 ayrı merkezde verilecek eğitimler hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0222 220 76 88 ve 0222 220 76 99 numaralı hatlar üzerinden yetkililere ulaşabilecek.