Fethiye'de spor salonu törenle açıldı

• 31 Ocak 2022
Fethiye Belediyesi’nin ve Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla Saran Holding tarafından yapımı tamamlanan Atatürk Spor Salonu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Türkiye’nin çeşitli illerinde kullanıma sunduğu spor salonlarına bir yenisini ekleyen Saran Holding, 22. spor salonunu Fethiye’de açtı. Açılış törenine Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Hasan Arslan, yazar Ertuğrul Özkök, eski milli basketbolcu Levent Topsakal, eski milletvekilleri, ilçe protokolü, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, eğitimciler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Eldirek Mahallesi’ndeki Liseler Yerleşkesi’ne, 571.05 metrekare alan içine yapılan Atatürk Spor Salonu, bölgede bulunan sekiz okuldaki yaklaşık 4.000 öğrenciye, spor etkinliklerine, amatör spor kulüplerine ev sahipliği yapacak. Çelik konstrüksiyonla yapılan spor salonunda 56 metrekare tribün, kadın-erkek soyunma odası da yer alıyor. Spor salonunun çevresinde peyzaj ve altyapı çalışmaları da yapıldı.