Gemlik Belediyesi'nde anma etkinlikleri

• 31 Ocak 2022
Gemlik Belediyesi, Uğur Mumcu ve Gaffar Okkan için anma etkinlikleri düzenlendi.

Gemlik Belediyesi ve Gemlik Kent Konseyi Gençlik Meclisi işbirliğiyle “Gazeteci Uğur Mumcu ve Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okkan Anma Programı” düzenlendi. Programa, Gemlik Kent Konseyi Başkanı Gürhan Çetinkaya ve yürütme kurulu üyeleri, CHP Gemlik Gençlik Kolu Başkanı Ümit Balta, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programın sunuculuğunu Gençlik Meclisi üyesi Çağla Kurt yaptı. Açılış konuşmasını yapan Kurt, Uğur Mumcu ve Gaffar Okkan hakkında bilgi verdi. Gençlik Meclisi Başkanı Deniz Gül ve Gemlik Kent Konseyi Başkanı Gürhan Çetinkaya konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Uğur Mumcu ve Gaffar Okkan için hazırlanan belgeseller izlendi.