İstanbul Büyükşehir'de kar seferberliği

• 31 Ocak 2022
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 7.421 personel ve 1.582 araçla sahada kar mücadelesi verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, megakent İstanbul’da etkili olan kar yağışıyla mücadeleyi AKOM’da izledi. Kentin ana arterlerindeki trafik akışını canlı olarak kameralardan izleyen İmamoğlu, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 7.421 personel ve 1.582 araçla sahada mücadele verdiğini aktaran İmamoğlu, uyarıları dikkate alarak trafiğe çıkmayan İstanbullulara teşekkür etti. Sokakta yaşadığını tespit ettikleri 1.385 vatandaşı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi konaklama alanlarında ve otellerde ağırladıklarını aktaran Ekrem İmamoğlu, sokak canlıları için de 500 farklı noktada, 2.000 tonun üzerinde mama dağıtımı yaptıkları bilgisini paylaştı. Başkan Ekrem İmamoğlu, mesai arkadaşlarına telsizden seslenerek başarılar diledi.