İzmir Büyükşehir evsizler için sahada

• 31 Ocak 2022
İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri evsiz vatandaşlar için sahada.

Dört gezici ekip, İzmir’de soğuk hava nedeniyle barınma olanağı bulunmayan vatandaşlar için 24 saat sahada çalışmaya devam ediyor. Müyesser Turfan Geçici Erkek Konukevi’nde ve belediye tarafından evsizlere açılan otellerde 1.131 vatandaşa konaklama imkânı sunuldu. Evsiz vatandaşların yemek, barınma, kişisel bakım ve giyim ihtiyaçları karşılanıyor. Tedavi gerektiren durumlarda Eşrefpaşa Hastanesi’yle koordineli çalışılıyor. Başkan Tunç Soyer, soğuk hava koşullarının devam ettiğini belirterek, “Çevrenizdeki evsiz hemşerilerimize yardımcı olmamız için 444 40 35 Hemşeri İletişim Merkezi’ni arayabilirsiniz,” dedi.