Menderes'te çocuklara kitap bankası hizmeti

• 31 Ocak 2022
Menderes Belediyesi, “Kitap Bankası” aracılığıyla kitap almakta zorlanan çocuklarla kitap bağışçıları arasında köprü oluyor.

Başkan Mustafa Kayalar, “Hayata geçirdiğimiz Kitap Bankası Projesi’yle ilçemizde okumayan çocuk kalmayacak,” dedi. Proje kapsamında bağışçılar ve kitap almak isteyen vatandaşlar, Merkez Kütüphanesi’yle Görece Kütüphanesi’ne bağışta bulunabilecek. Talep eden vatandaşlar da bu kütüphanelerden kitaplarını alabilecek. Kitap fiyatlarındaki artışa dikkat çeken Başkan Kayalar, “Ne yazık ki, maddi durumu elverişli olmayan ailelerin çocukları test ve çalışma kitabına ulaşmakta zorluk yaşıyor. Çocukların yanında olmak amacıyla böyle bir projeyi hayata geçirdik,” diye konuştu.