Menderes'te 'Giyim Bankası' projesi

• 31 Ocak 2022
Menderes Belediyesi, “Giyim Bankası” projesiyle sosyal belediyecilik çalışmalarına devam ediyor.

Giyim Bankası, açıldığı günden bu yana 229 vatandaşa hizmet verdi. Vatandaşlar, kullanmadıkları ikinci el veya yeni kıyafetleri Giyim Bankası’na bırakıyor. Kıyafetler yıkanıyor ve kullanıma hazır hâle getiriliyor. Giyim Bankası’na açıldığı günden bu yana kurumsal veya bireysel 191 bağışçı tarafından yeni ya da ikinci el giysi, ayakkabı, battaniye, yorgan, yastık ve ev eşyası gibi birçok ürün bağışlandı. Vatandaşlar uygulamadan memnun. Başkan Mustafa Kayalar, insan odaklı sosyal projelerin devam edeceğini belirtti.