Menteşe'de 300 kilometrelik tuzlama çalışması

• 31 Ocak 2022
Menteşe Belediyesi ekipleri, kar yağışı sonrasında oluşan buzlanmaya karşı üç gün boyunca 7/24 çalıştı.

Belediye ekipleri, yoğun kar yağışı nedeniyle kırsalda ve merkezde saha çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Başkan Bahattin Gümüş, ana arterlerin yanı sıra ara yollarda da yol açma, tuzlama ve buzlanmaya yönelik çalışmaların devam ettiğini belirtti. Son 24 saatte yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan Başkan Gümüş, “Yoğun kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle oluşan buzlanmaya karşı mücadeleye 7/24 anlayışıyla devam ediyoruz. Ekiplerimiz, yol açma, kar küreme ve tuzlama çalışmalarını etkin bir şekilde sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında ilçe genelinde 300 kilometre alanda tuzlama çalışması yapıldı,” dedi.