Odunpazarı'nda kadın mahkûmlara hijyen paketi

• 31 Ocak 2022
Odunpazarı Belediyesi, Eskişehir Barosu’nun talebi üzerine Eskişehir L Tipi Cezaevi’nde kalan ihtiyaç sahibi kadın mahkûmlara hijyen paketi gönderdi.

Halk Market tarafından gönderilen hijyen paketleri, Eskişehir Barosu tarafından cezaevine ulaştırıldı. Eskişehir L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda kalan 100 ihtiyaç sahibi kadın mahkûm, cezaevinden hijyen malzemeleri talep etti. Talep, cezaevi tarafından Eskişehir Barosu’na ve Odunpazarı Belediyesi’ne bildirildi. Başkan Kazım Kurt’un talimatıyla harekete geçen Halk Market, el sabunu, hijyenik kadın pedi, şampuan ve çocuk bezinden oluşan hijyen paketleri hazırladı. Hijyen paketleri, çocuklar için hazırlanan sürpriz paketlerle birlikte Halk Market yetkilileri tarafından Eskişehir Barosu’na teslim edildi.