Öğrencilerin sütleri Mersin Büyükşehir'den

• 31 Ocak 2022
Mersin Büyükşehir Belediyesi, 13 ilçede 113 okulda öğrencilere süt ulaştırıyor

“Süt Senin Gurur Mersin’in” projesi kapsamında minik öğrencilere süt desteği veriliyor. Büyükşehir Belediyesi Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi’yle Sosyal Hizmetler Dairesi’nin koordinesinde yürütülen çalışmayla öğrencilere düzenli olarak süt ulaştırılıyor. Kent genelinde dezavantajlı bölgelerdeki 113 ilkokula toplam 1 milyon 500 bin adet süt ulaştırılması hedefleniyor. Proje 2019 yılında başladı. Sağlıklı ve hijyenik koşullarda üretilen sütler, belediyenin kimyasal ve biyolojik analizleriyle test ediliyor. Dağıtılan sütün tadını beğendiklerini söyleyen öğrenciler, Başkan Vahap Seçer’e teşekkür etti.