Tekirdağ Büyükşehir'den spor kulüplerine maddi destek

• 31 Ocak 2022
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, spor kulüplerine desteğini sürdürüyor.

Ekonomik açıdan zor günler geçiren ve Tekirdağ’ı 2021-2022 sezonunda amatör futbol branşında temsil eden spor kulüplerine nakdi yardım yapıldı. Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Tekirdağ Spor, Çerkezköy 1911 Spor ve Kapaklı Spor’a 150’şer bin TL, Süper Amatör Lig’de mücadele eden 14 takıma da 50’şer bin TL olmak üzere toplam 700 bin TL nakdi destek verildi. Süleymanpaşa ilçesinde düzenlenen programda konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, “Sporun ve sporcunun destekçisi olmaya devam edeceğiz,” dedi. Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Mehmet Kaya ve birçok spor kulübü tarafından Başkan Kadir Albayrak’a plaket takdim edildi.