Tunç Soyer'e İklim Kriziyle Mücade Ödülü

• 31 Ocak 2022
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e İklim Kriziyle Mücadele Ödülü verildi.

İz Gazete’nin “İklim Kriziyle Mücadele” temalı “İz Bırakanlar Ödülleri” sahiplerini buldu. İklim kriziyle mücadele için yaptığı çalışmalar nedeniyle ödül alan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “İzmir’de doğayla uyum içinde bir yaşam için attığımız adımların ülkemize ve dünyamıza ilham vermesini diliyorum,” dedi. İz Gazete’nin 6. kuruluş yıldönümü, “İz Bırakanlar” ödül töreniyle Tarihi Havagazı Fabrikası’nda kutlandı. Ödül töreni, basın, siyaset, sanat, iş dünyasından çok sayıda ismi bir araya getirdi. İz Gazete Genel Yayın Yönetmeni Ümit Kartal, genç bir ekiple çıktıkları yolda basın meslek ilkelerinden ödün vermeyeceklerini belirtti.