Turgutlu Belediyesi vatandaşlarla bir araya geldi

• 31 Ocak 2022
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, kırsal mahallelerde mahalle sakinleriyle ve muhtarlarla buluştu.

Başkan Çetin Akın, kırsal mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Aşağıbozkır, Yukarıbozkır, Dağyeniköy, Güney, Kurudere, Akçapınar, Temrek, Yakuplar, İzzettin, Baktırlı, Sivrice, Çıkrıkçı, Ayvacık, Hacıisalar, Kuşlar, Karaköy ve Kabaçınar Mahalleleri’ni ziyaret eden Başkan Akın, muhtarların ve mahalle sakinlerinin taleplerini ve sorunlarını dinledi, yapılması planlanan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Başkan Çetin Akın’a Başkan Yardımcısı Evren Erbaş, Park ve Bahçeler Müdürü Önder Pala ve Muhtarlık İşleri Müdürü Aydın Lenger eşlik etti. Kırsal mahalle ziyaretleri hakkında açıklamada bulunan Başkan Çetin Akın, “İnsan odaklı belediyecilik anlayışımız devam edecek,” dedi.