Ankara BB'den üreticiye yem desteği

• 9 Ocak 2022
Ankara Büyükşehir Belediyesi, kadın hayvan üreticilerini teşvik etmek ve üretime katkı sağlamak amacıyla yem desteğinde bulunacak.

1-20 arasında büyükbaş hayvanı olan kadın hayvan yetiştiricisine %100 hibe şeklinde 1.500 ton mısır silajı dağıtılacak. 25 ilçede başvuru alındığını sosyal medya hesapları üzerinden duyuran Başkan Mansur Yavaş, “Kaynaklarımızı doğru kullanırsak, refah dolu bir gelecek kurabiliriz. Gölbaşı’nda üretime açtığımız, belediyemize ait boş araziden elde ettiğimiz mısır silajını, yaklaşık 1.500 hayvan yetiştiricisi kadın çiftçiye dağıtıyoruz. Bizim en büyük projemiz, Ankaralı’yı zengin etmek,” dedi.