"Benim iki büyük eserim var; biri Türkiye Cumhuriyet'i diğeri Cumhuriyet Halk Partisi."

Belediye Gazetesi Sizlerle!

Seyit Torun

CHP CHP Parti Meclisi Üyesi | Ordu Milletvekili

Belediye Gazetesi Sizlerle!


Haftalık yayınımız Belediye Gazetesi’nin 81. sayısını geride bıraktık. Şimdiye kadar parti içi dağıtımla sınırlı kalan Belediye Gazetesi’ni bir internet platformu ve sosyal medya hesapları üzerinden bugünden itibaren vatandaşların erişimine açıyoruz. Böylece belediyelerimizin hizmetlerinin kamuoyuna duyurulması için yeni ve önemli bir adım atıyoruz.

Pazartesi günleri yayımlanan Belediye Gazetesi aynı şekilde hazırlanacak. Gazetede yer alan haberler, internet sitesi ve sosyal medya hesapları aracılığıyla vatandaşlara sunulacak. Belediye Gazetesi’nin internet sitesine belediyegazetesi.chp.org.tr adresi üzerinden ulaşılabilecek. Bunun yanı sıra aşağıdaki sosyal medya hesaplarından Belediye Gazetesi takip edilebilecek.


Twitter: @belediye_gazete
Facebook: Belediye Gazetesi
İnstagram: belediye_gazetesi


Farklı dosya konularını ele aldığımız Belediye Gazetesi’nde hem uzman isimlerin görüş ve değerlendirmelerine yer veriyor hem belediyelerimizle röportajlar yapıyor hem de belediyelerimizin o haftaki hizmetlerini okurlarla buluşturuyoruz.

CHP’li belediyeler, siyasi iktidarın tüm baskılarına ve engelleme girişimlerine rağmen vatandaşlara hizmet götürmek için tarihî bir mücadele veriyor. Belediyelerimiz hemen her alanda siyasi iktidarın veremediği ya da vermeyi tercih etmediği hizmetleri üretiyor. Özellikle pandemi sürecinde ve ekonomik buhran şartlarında yalnız bırakılan vatandaşlar, belediyelerimizin çabalarıyla bir nebze de olsa rahat nefes aldı. Belediyelerimiz, tüm engelleri vatandaşlarla birlikte aştı, aşmaya da devam edecek. Siyasi iktidarın yanlış politikaları nedeniyle zor günler yaşayan vatandaşları, şartlar ne olursa olsun, yalnız bırakmayacağız. İnanıyoruz ki, ilk genel seçimlerde Millet İttifakı iktidar olacak. İşte o zaman, yerel yönetimlerde ulaştığımız başarıyı ülkemizin geneline yayacağız, vatandaşları içinde bulunduğu karanlıktan çıkaracağız.


Önerilen Haberler