"Benim iki büyük eserim var; biri Türkiye Cumhuriyet'i diğeri Cumhuriyet Halk Partisi."

Nilüfer'e Olgun Gençlik Merkezi

  • 9 Ocak 2022
Nilüfer Belediyesi’nin, 55 yaş ve üstü vatandaşların kaliteli zaman geçirmeleri ve sosyalleşmesi amacıyla hizmete sunduğu Olgun Gençlik Merkezi’nin ikincisi Beşevler Mahallesi’nde faaliyete geçti.

Yaşlı nüfus için huzurevlerinin yanı sıra, sosyal etkinlik alanları da oluşturarak zamanlarını en iyi şekilde geçirmelerine olanak sağlayan Nilüfer Belediyesi, bu alanda örnek bir model olan Olgun Gençlik Merkezlerini yaygınlaştırıyor. Bu amaçla ilki 2016 yılında Altınşehir Mahallesi’nde açılan ve 55 yaş ve üstü kesimin yararlanabildiği Olgun Gençlik Merkezi’nin ikincisi de Beşevler Mahallesi’nde hayata geçirildi.

Beşevler Olgun Gençlik Merkezi’nin açılış töreninde Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, önceki dönem Belediye Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, CHP Bursa Milletvekilleri Yüksel Özkan ile Erkan Aydın, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanı Levent Öncü, Beşevler Mahalle Muhtarı Erol Yılmazer, Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Önerilen Haberler