Başkan Gümrükçü esnaflarla buluşmaya devam ediyor

• 10 Ekim 2022
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’nün esnaf buluşmaları sürüyor.

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, ilçe esnafıyla yaptığı değerlendirme toplantıları kapsamında berberlerin ardından ilçedeki mobilyacı esnafıyla bir araya geldi, talepleri ve ihtiyaçları dinledi. Çiğli Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Çiğli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç, meclis üyeleri, muhtarlar ve mobilya esnafı katıldı. Başkan Utku Gümrükçü, toplantıya katılan esnafı dinledi, talep ve önerilerle ilgili notlar aldı. Başkan Gümrükçü, “Ülkece ekonomik açıdan sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Bu olumsuz ortamdan en fazla etkilenen kesimlerin başında esnaf geliyor. Potansiyelimizi doğru yönlendirerek Çiğli’nin yıldızını mobilya sektöründe de parlatacağız. Çiğli, İzmir’de mobilya almak isteyenlerin gideceği ilk adres olacak,” dedi.