Bayraklı Belediyesi üniversitelilerin yanında

• 10 Ekim 2022
Bayraklı Belediyesi, üniversite öğrencilerine ev eşyası desteği veriyor.

Yardımseverlerin kullanılabilir durumdaki ev eşyalarını evlerinden alarak temizleyen, yenileyen ve ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Bayraklı Belediyesi, yeni eğitim-öğretim döneminde de üniversite öğrencilerini yalnız bırakmadı. Gelen talepleri değerlendiren Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki ihtiyaç sahibi vatandaşların yanı sıra Bayraklı sınırları içinde ikamet eden üniversite öğrencilerinin de yüzünü güldürdü. Kriterlere uyan üniversite öğrencilerine koltuktan yatağa, halıdan çalışma masasına kadar bir evin ihtiyacı olan tüm eşyalar ücretsiz veriliyor. Üniversiteli gençler, eşyaları kendilerine ulaştıran Bayraklı Belediyesi’ne teşekkür etti.