Hatay Büyükşehir’den kırsal kalkınmaya destek

• 10 Ekim 2022
Hatay Büyükşehir Belediyesi, kırsal kalkınmayı desteklemek için eğitim programlarına başladı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, tarım ve hayvancılıkla ilgilenen vatandaşlar için eğitim programları hazırladı. Tohum, fide ve gübre desteğiyle kentin bereketli topraklarına emek veren çiftçilerin yanında olan Hatay Büyükşehir Belediyesi, geçimini tarım ve hayvancılıktan sağlayan vatandaşlara eğitim vermeye başladı. Eğitim programları kapsamında uzman öğretim üyeleri, tarım ekonomisi, arıcılık ve gıda konularında vatandaşları bilinçlendirecek. Eğitim programlarının amacı, teknoloji ve bilim aracılığıyla çiftçilerin tecrübesini artırmak.