Kemer Belediyesi’nden ücretsiz karate ve kick boks kursu

• 10 Ekim 2022
Kemer Belediyesi ve Kemer Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle ücretsiz karate ve kick boks kursları veriliyor.

Kemer Belediyesi desteğiyle verilen kurslarla gençlerin ve vatandaşların spora yönlendirilmesi, kötü alışkanlıklardan uzak tutulması amaçlanıyor. Karate antrenörü Emin Akar’la kick boks antrenörü Volkan Kaplan’ın verdiği kurslara her yaştan vatandaş katılabiliyor. Başkan Necati Topaloğlu, “Spor kurslarına gençler yoğun ilgi gösteriyor. Amacımız, çocukları ve gençleri spora yönlendirmek, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve başarılı birer sporcu olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmelerini sağlamak. Karate antrenörü Emin Akar’la kick boks antrenörü Volkan Kaplan’a emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum,” dedi.