NASSA Apps Challenge Ankara’da

• 10 Ekim 2022
Ankara Büyükşehir Belediyesi, “NASA Apps Challenge” etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Bilişim sektörüne ve genç girişimcilere desteğini sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, uzay uygulamaları alanında Avrupa’nın en büyük yarışması olan NASA Space Apps Challenge Hackathonu’na ev sahipliği yaptı. Etkinlik, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’yla Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın desteğiyle Kuzey Yıldızı TechBridge Teknoloji Merkezi’nde gerçekleştirildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi, yarışmacıların ulaşım, konaklama ve yemek ihtiyaçlarını karşıladı. 48 saat süren etkinliğe 600’den fazla yarışmacı katıldı. Yarışı kazanan üç takımın projeleri NASA tarafından incelenecek.