Yenişehir Belediyesi’nden öğrencilere nakdi eğitim desteği

• 10 Ekim 2022
Mersin Yenişehir Belediyesi, öğrencilere nakdi eğitim desteği vermeye devam ediyor.

Mersin Yenişehir Belediyesi Başkanı Abdullah Özyiğit, Yenişehirli öğrencilere nakdi eğitim desteğinde bulunacaklarını söyledi. Üniversiteyi kazanan Yenişehirli üniversite öğrencilerine eğitim desteği verilmesiyle ilgili gündem maddesi belediye meclisinde oybirliğiyle kabul edildi. Başkan Abdullah Özyiğit, üniversite öğrencileri için hizmete sundukları Mustafa Baysan Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu’yla, Yenişehir Belediyesi Misafirhanesi’yle birlikte Yenişehirli öğrencilere nakdi eğitim desteğinde bulunacaklarını açıkladı. Başkan Özyiğit, “Yurt ve eğitim desteğiyle öğrencilerin yanındayız,” dedi.