Ayvalık Belediyesi, Zeytin Müzesi’ni yeniliyor

• 17 Ekim 2022

Uzun süredir kapalı olan Zeytin Müzesi’nin yeniden hizmete sunulması için başlatılan çalışmalarda sonuna gelindi. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, müzedeki tadilat çalışmalarını inceledi. Başkan Ergin, her yıl Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ayvalık Belediyesi, Ayvalık Ticaret Odası ve Ayvalık Ziraat Odası tarafından organize edilen Ayvalık Zeytin Hasat Festivali’ne az bir zaman kaldığını hatırlatarak, “Hasat festivali için hazırlıklarımız sürüyor. Bu kapsamda Zeytin Müzesi’ni restore ettik. Çalışmalarımızı bir an önce tamamlayacağız. Müzenin, festivale de renk katacağına inanıyoruz,” dedi.