Başkan Ataç, Think4Tech kuruluyla bir araya geldi

• 17 Ekim 2022
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Think4Tech kuruluyla bir araya geldi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle temaslarını sürdürüyor. Başkan Ataç, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi temsilcisi, Sanayi Teknoloji Bakanlığı temsilcisi, IBM, Microsoft, Apple Türkiye müdürleri, Bilim Ağacı Vakfı, Savronik ve Banko Hukuk Bürosu temsilcilerinin yer aldığı Think4Tech kurulunu makamında ağırladı. IBM Kamu İlişkileri Direktörü İhsan Müderrisoğlu, amaçlarının güncel teknolojileri anlatmak, yeni teknolojileri hazırlamak ve regülasyonların hazırlanmasını desteklemek olduğunu belirtti, çalışmaları hakkında Başkan Ataç’a bilgi verdi. Think4Tech kurulu, başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Ataç’ı tebrik etti.