Başkan Oktay halkla buluşmalarını sürdürüyor

• 17 Ekim 2022
Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, halkla bir araya gelmeye devam ediyor.

Ulaşılabilir, hesap verebilir ve halk odaklı belediyecilik anlayışıyla vatandaşlardan gelen talep ve önerileri göz önünde bulundurarak çalışmalarını sürdüren Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, esnaf ziyaretlerini ve site toplantılarını sürdürüyor. Dükkânları ziyaret eden Başkan Oktay, bölge sakinlerinin de taleplerini dinledi. Pandemi döneminde ara verilen site toplantıları tekrar başladı. “Kapınızı Çalıyor, Ortak Akılda Buluşuyoruz” sloganıyla yapılan ziyaretlerde belediyenin çalışmaları anlatıldı, vatandaşların talepleri alındı. Her hafta esnaf ziyaretleri ve site toplantıları yapan Başkan Oktay, “Birlikte, anlayışla ve ortak akılla Marmaris’i güzelleştirmeyi sürdürüyoruz,” dedi.