Başkan Sarıkurt, AİC yöneticilerini ağırladı

• 17 Ekim 2022
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Uluslararası Afrika Yatırımcıları Derneği’nin yöneticilerini ağırladı.

Uluslararası Afrika Yatırımcıları Derneği’nin (AİC) yöneticileri çeşitli temaslarda bulunmak üzere Çorlu’ya geldi. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Afrika Yatırımcıları Derneği öncülüğünde modern tarım teknikleriyle üretimi gözlemlemek ve Türk yatırımcılarla buluşmak üzere Çorlu’ya gelen Nijer heyetini belediyemizde üretim tesislerimizde ve tarım teknolojisi alanında ihracat yapan firmalarımızda misafir ettik. Belediye başkanlarından, kadın kooperatiflerinden, kadın birliklerinin temsilcilerinden ve iş insanlarından oluşan heyet, ilçemizde sanayi ve tarım alanında faaliyet gösteren üretim tesislerini ziyaret etti, burada üretilen aletleri ve üretim aşamalarını inceleme fırsatı buldu. Heyet, belediyemizin üretim tesislerinde üretilen ürünler ve çalışmalarımız hakkında bilgi aldı,” dedi.