Çaycuma Belediyesi, Belediye Evleri’ndeki konutları yeniliyor

• 17 Ekim 2022
Çaycuma Belediyesi, Belediye Evleri’ndeki 12 konutu kullanılabilir hâle getiriyor.

Çaycuma Belediyesi, Yeni Mahalle Oktay Olcay Yurtbay Caddesi’nde 20 yıl önce yapımı tamamlanan Belediye Evleri’nin atıl durumdaki 12 bağımsız bölümünü belediye kazandırmak için başlattığı çalışmaları sürdürüyor. Çalışmaları, belediye şirketi ÇAYBEL yürütüyor. Binaların toprak altında kalan bölümleri membranla kaplanıyor, izolasyonu yapılıyor. Kanalizasyon, yağmur suyu toplama başta olmak üzere altyapının tamamıyla yenileneceği çalışma sonrasında 12 konut kullanılabilir hâle getirilecek ve gelir elde edilecek. Çalışmalar, peyzaj düzenlemesinin ardından sona erecek.