Fakir Baykurt Çiğli’de unutulmadı

• 17 Ekim 2022
Çiğli Belediyesi, Türk edebiyatının duayen isimlerinden yazar Fakir Baykurt’u 23. ölüm yıldönümünde andı.

Çiğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organize ettiği anma etkinliği, Çiğli Belediyesi Fakir Baykurt Salonu’nda yapıldı. Yönlendiriciliğini Hidayet Karakuş’un yaptığı etkinliğe yazar İnci Aral, Mustafa Gazalcı ve Bahri Karaduman konuşmacı olarak katıldı. Anma gecesi, Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Mandolin Orkestrası’nın konseriyle sona erdi. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Edebiyatımızın bu günlere gelmesinde emeği olan edebiyatçılarımızı ve eserlerini yeni nesillerle buluşturmak, yazmak isteyenlerin bu değerlerimizden esinlenmesini sağlamak için çalışıyoruz,” dedi.