Honaz modernleştiriliyor

• 17 Ekim 2022
Honaz Belediyesi, ilçeyi modernleştirme çalışmalarını sürdürüyor.

Honaz Belediyesi’nin hayata geçireceği projeler Honaz’a modern bir çehre kazandıracak. Karaçay, Akbaş ve Yokuşbaşı Mahalleleri’ndeki sosyal tesislerin yapımı tamamlanacak. Ovacık ve Kaklık Parkı, Kaklık Düğün Salonu hizmete sunulacak. Pınarbaşı Göz mesirelik alanı düzenlenecek. Emirazizli Park Projesi bitirilecek. Karateke Dere Sokak yenilenecek. Dereçiftlik cemevi düzenlenecek. Kocabaş Kaklık’ta doğalgaz çalışmaları tamamlanacak. Honaz Belediyesi, kültürden turizme, imardan tarıma, altyapıdan üstyapıya, sosyal kalkınmadan istihdama kadar her alanda daha modern, daha güzel bir ilçe için Başkan Yüksel Kepenek önderliğinde sık sık bir araya geliyor.