“Hoş Geldin Bebek Projesi” sürüyor

• 17 Ekim 2022
Kırşehir Belediyesi’nin “Hoş Geldin Bebek Projesi” devam ediyor.

Kırşehir Belediyesi’nin “Hoş Geldin Bebek Projesi” takdir topluyor. Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, söz verdikleri projeleri sırasıyla hayata geçirdiklerini ifade etti, Başkan Ekicioğlu, “Belediye hizmetlerini daha üst düzeye çıkaracak projelerimizin uygulamasında hem sosyal ve kültürel etkileşimde hem de hizmet ve sağlık sektöründe halkımızın huzurunu ve yüzünün güldüğünü görmek en büyük kazancımızdır. Hoş Geldin Bebek Projesi’yle yeni doğan bebeklerin ihtiyacı olan malzemelerin yer aldığı çantayı, bebeklerin ailelerine hediye ediyoruz, en küçük hemşerilerimize ve ailelerine bir hatıra bırakıyoruz,” dedi.