İstanbul Büyükşehir Belediyesi dokuz ilçede atölye açtı

• 17 Ekim 2022
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, dokuz farklı ilçede 11 ders atölyesini hizmete açtı.

Eğitime destek vermeye devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bir ilke imza attı, dokuz farklı ilçede 11 ders atölyesini hizmete sundu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Eğitimin her alanına dokunmakla yükümlüyüz. Bu konuda adım atmaya devam edeceğiz. Adaletsizliği, eşitsizliği ortadan kaldırmak için gayret göstereceğiz,” dedi. Ortaokul ve lise son sınıf öğrencilerinin LGS ve YKS’ye hazırlanmasına katkıda bulunmak amacıyla hizmete sunulan atölyelerde 2.102 öğrenci yüz yüze, 15.000 öğrenci de çevrimiçi eğitim alacak.