Katılımcı bütçe buluşmalarında yeni adres: Alanlı Mahallesi

• 17 Ekim 2022
Atakum Belediyesi’nin katılımcı bütçe buluşmalarının sekizinci adresi Alanlı Mahallesi oldu.

Atakum Belediyesi ve Atakum Kent Konseyi tarafından hayata geçirilen, dünyada 3.000, Türkiye’de beş belediyede uygulanan katılımcı bütçe buluşmalarının sekizincisi Alanlı Mahallesinde düzenlendi. Mahalle sakinlerinin ilgi gösterdiği buluşmada soğuk havadan korunmak için ateş yakıldı. Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek not aldı. Başkan Deveci, geri dönüşüm konusunda Atakum’un duyarlı olduğunu belirtti, “Bu konuda hem eğitim vereceğiz hem de ayrıştırmasını yapacağız,” dedi.