“Meme Kanseri Farkındalık Ayı” etkinlikleri devam ediyor

• 17 Ekim 2022
Lüleburgaz Belediyesi Kadın Hakları Birimi, “Meme Kanseri Farkındalık Ayı” etkinlikleri kapsamında semt pazarlarında erken teşhisin önemini anlatmaya başladı.

“Meme Kanseri Farkındalık Ayı” etkinlikleri kapsamında erken teşhisin önemine dikkat çekmek için çalışmalarını sürdüren Lüleburgaz Belediyesi Kadın Hakları Birimi, semt pazarlarında vatandaşları bilgilendirmeye başladı. Her sekiz kadından birinin meme kanserine yakalandığını ifade eden Kadın Hakları Birimi görevlileri, Atatürk Mahallesi semt pazarında vatandaşlara bilgi verdi, erken teşhisin önemini anlatan broşürler dağıttı. Erken teşhisin önemine dikkat çeken etkinlikler devam edecek.