“Sahnede Yönetmen Kısa Film Yarışması” düzenleniyor

• 17 Ekim 2022
Yenişehir Belediyesi, “Sahnede Yönetmen Kısa Film Yarışması” düzenliyor.

Geçtiğimiz aylarda Yenişehir Ses Yarışması düzenleyen Yenişehir Belediyesi, bu kez Yenişehir’i en iyi anlatan kısa filmi ödüllendirecek. Haziran ayında düzenlediği “Sahnede Yönetmen” semineriyle film ve televizyon programı yönetimi, filmlerin yapım süreci, canlı yayın, kamera önüne ve kamera arkasına dair katılımcılara bilgi veren Yenişehir Belediyesi,  Sahnede Yönetmen Kısa Film Yarışması’yla Yenişehir’i film sahnesine taşıyacak. Adaylar, Yenişehir, Pazar Ötesi Kadın Üretici Pazarı üreticileri, Çukurova Basketbol Kulübü, Yenişehir Belediyesi ve etkinlikleri gibi farklı alanlarda kısa film çekebilecek. Yarışmaya son başvuru tarihi 7 Kasım.