Sıcak yemek destek noktaları altıya çıktı

• 17 Ekim 2022
İzmir Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencileri için sıcak yemek destek noktalarını altıya çıkardı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in zorlu ekonomik süreçte üniversiteli gençlerin bütçesine destek olmak amacıyla başlattığı sıcak yemek desteği altı noktada sunulacak. Sıcak yemek hizmetine İzmir Demokrasi Üniversitesi ve Bakırçay Üniversitesi’nin kampüsleri de eklendi. Öğrenciler, sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından sunulan 5.000 kişilik sıcak yemek hizmetinden 17:00-19:00 saatleri arasında faydalanabiliyor. Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Tınaztepe Yerleşkesi girişinde, Kâtip Çelebi Üniversitesi ve Ege Üniversitesi kampüsünün yakınındaki Bornova metro istasyonunda kurulan çorba duraklarında hafta içi sabah 07:30- 09:00 saatleri arasında sıcak çorba hizmeti sunulacak.