Sosyal Gençlik Masası gönüllüleri bir araya geldi

• 17 Ekim 2022
Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Gençlik Kampı’nda Sosyal Gençlik Masası gönüllüleri bir araya geldi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 2017 yılında gönüllülük esasıyla kurduğu Sosyal Gençlik Masası’nın (SOGEM) gönüllü öğrencileri, Gençlik Kampı’nda bir araya geldi. 8-9 Ekim tarihlerinde Marmaris Çubucak Tabiat Parkı’nda düzenlenen Gençlik Kampı’na SOGEM gönüllüsü gençlerle Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ne bu yıl kayıt yaptıran 46 öğrenci katıldı. Katılımcılara, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri ve Sosyal Gençlik Masası’nın faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Kampta birçok etkinlik düzenlendi.