Tekirdağ’da trafik eğitimleri devam ediyor

• 17 Ekim 2022
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Trafik Eğitim Parkı’nda uygulamalı eğitimler devam ediyor.

Çorlu Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda hafta içi beş gün uygulamalı eğitim veriliyor. İl Millî Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği okulların öğrencileri trafik konusunda bilgilendiriliyor, akülü araçlarla uygulama da yaptırılıyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Ulaşımda ölüm, yaralanma, sakat kalma, maddi kayıplar, bunların psikolojik ve sosyal etkileri, trafik güvenliğinin ne denli önemli olduğunu açık bir şekilde göstermektedir. Trafik kazalarının çok büyük bir bölümü sürücü hatalarından kaynaklanmaktadır. İnanıyoruz ki, burada eğitim alan öğrencilerimiz gelecekte bilinçli sürücüler ve yayalar olacaktır,” dedi.