Akhisar Belediyesi, Muhtarlar Günü’nü kutladı

• 24 Ekim 2022

Muhtarlar Günü etkinlikleri Millî Egemenlik Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunma merasimiyle başladı. Bando ekibi eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Törenden sonra tüm muhtarların katılımıyla Akhisar Belediyesi Kayalıoğlu Sosyal Tesisleri’nde kahvaltı edildi. Muhtarlarla bir araya gelen Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Vatandaşların sorununu çözmeye yönelik bir konumunuz var, o yüzden Türkiye’de muhtarlık çok önemli bir meslektir. Akhisar Belediyesi başarılı işler yapıyorsa, doğru yatırımlar yapıyorsa bu, muhtarların özverili çalışmasındandır, en az sorun yaşadığım kurumlar muhtarlıklardır ve bu mesleği hakkıyla yaptığınız için size teşekkür ederim,” dedi.