Başkan Odabaşı: “Mücadelenin anlatıldığı bir kitap”

• 24 Ekim 2022
Kadıköy Belediyesi Akademi ve Kadıköy Belediyesi Kültür Yayınları işbirliğiyle hazırlanan “Haydarpaşa Kitabı: Kent, Mekân, Mücadele” adlı kitabın yazarları Kadıköy’de buluştu.

“Haydarpaşa Kitabı: Kent, Mekân, Mücadele” adlı kitabın yazarlarının katılımıyla söyleşi ve imza günü düzenlendi. Kitabın editörü Ayça Yüksel’in moderatörlüğünü yaptığı söyleşiye, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, makaleleriyle kitapta yer alan Döndü Toker, Gül Köksal, Fuat Ercan, röportajlarıyla kitaba katkı sağlayan İshak Kocabıyık, Tugay Kartal ve Ayşen Dönmez katıldı. Başkan Odabaşı, “Bizim için basit ve normal bir kitap değil,  mücadelenin anlatıldığı bir kitap. Bu kitabı yayımlamak bizim için çok önemli. Yerel yönetimlerin kendi bölgelerindeki bu tür mekânlara sahip çıkması gerekiyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum,” dedi.