Ceyhan Belediyesi, personeline değer veriyor

• 24 Ekim 2022

Ceyhan Belediyesi, belediye işçilerinin alacaklarını ödedi. Kadrolu işçilere toplam 119 bin 713 TL ödeme yapıldı. 135 memura da kişi başı 1.887 lira olmak üzere toplam 254.862 TL sosyal denge ödemesi yapıldı. Ceyhan Belediyesi Personel A.Ş.’deki 417 işçiye de toplu sözleşmeden kaynaklanan hak edişleri ödendi. 417 işçiye beş günlük tediye karşılığında kişi başı 1.026 TL olmak üzere toplam 427.963 TL ödeme yapıldı. Başkan Hülya Erdem, “Çalışma arkadaşlarımızın kıymetini bilerek hareket ediyoruz. Hiçbir çalışanımızı mağdur etmemeye özen gösteriyoruz. Ailem olarak gördüğüm Ceyhan’da hizmetleri her kesime eşit olarak ulaştırma gayretimizden taviz vermiyoruz,” dedi.