Çorlu Belediyesi’nde hobi bahçesinin yeni dönemi başladı

• 24 Ekim 2022
Çorlu Belediyesi’nin sevilen projelerinden hobi bahçeleri için yeni kayıt dönemi başladı.

Hobi bahçeleri için ön talepler toplanıyor. 17-31 Ekim 2022 tarihleri arasında Hobi Bahçeleri İşletme Yönetmeliği’nin 5. maddesinde belirtildiği üzere İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne yazılı olarak başvuru yapılacak ya da hobi bahçeleri için hazırlanan form doldurularak [email protected] adresine elektronik posta yoluyla müracaat edilmesi gerekecek. Kasım ayında asil ve yedek listesi belirlenecek. Aralık ayı içinde tahsis hakkı kazananlara bildirim yapılacak. Ocak ayında gerekli belgelerin ve ödemelerin tamamlanmasıyla birlikte hak sahipleri 15 Mart-15 Aralık tarihleri arasında hobi bahçelerini kullanabilecek.