Dazkırı Belediyesi, çevreci uygulamalarına devam ediyor

• 24 Ekim 2022

Dazkırı Belediyesi, Ova mevkisinde tarımla uğraşan çiftçilerin atık sudan dolayı yaşadığı mağduriyeti gidermek için atık su arıtma tesisi kurdu. Tesis sayesinde atık sular çevreye zarar vermeyecek ve geri dönüşüm sağlanacak. Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, “Dev bir projenin daha sonuna yaklaştık. Tesiste yaptığımız incelemelerde bizi yalnız bırakmayan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün değerli mühendislerine teşekkür ediyor, bu güzel tesisin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum,” dedi.