Fatih Kariye Otizm Merkezi’nin temeli atıldı

• 24 Ekim 2022
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Fatih Kariye Otizm Merkezi’nin temelini attı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “150 Günde 150 Proje” çalışmaları kapsamında Fatih Kariye Otizm Merkezi’nin yapımına başladı. Temel atma töreninde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bir konuşma yaptı. Başkan İmamoğlu, tören öncesinde Fatih’teki Hekimoğlu Ali Paşa İlkokulu’nu ziyaret etti. Daha önce akla gelmeyen hizmetlere imza atma konusunda özenli davrandıklarının altını çizen Başkan Ekrem İmamoğlu, bu hizmetler arasında 0-4 yaş arası bebeği olan annelere ücretsiz ulaşım, kreş sayısının artırılması, öğrenci yurtlarının açılması, üniversite öğrencilerine 4.500 TL’lik karşılıksız eğitim desteği gibi uygulamaların olduğunu belirtti.